Aki ja Rita.jpg

Rita Niemi-Manninen paljastaa käyttämänsä ravintolisän - “Haluan olla energinen jokaisena päivänä”

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen neuvoo, kuinka energiatasoja voi parantaa hyvän arjen lisäksi laadukkaalla ravintolisällä.

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen elää aktiivista elämää: oman yrityksen pyörittäminen, nelivuotias tytär, koira ja aktiivinen elämäntyyli vaativat tuekseen terveellisiä elämäntapoja. Vaikka töiden osalta Rita viettää kesällä hieman rennompaa ajanjaksoa, hän haluaa vaalia aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa ympäri vuoden.

“Olemme todella aktiivinen perhe, joten minulle on todella tärkeää jaksaa arjessa. Myös vastustuskyvyn ylläpitäminen on pienen lapsen äitinä tärkeää, kuten myös treeneistä suoriutuminen”, Rita kertoo.

Ritan puoliso, Aki Manninen, julkisti hiljattain tukevansa omaa hyvinvointiaan miehille suunnatun T-Max-ravintolisän avulla. Aki oli niin tyytyväinen tuotteeseen, että Rita päätti tutustua T-Maxia valmistavaan yritykseen, joka on pohjoismainen NutraQ.

“Sieltä valikoimasta löytyi MENERGY, joka nimestään huolimatta sisältää tehoyhdistelmän vitamiineja ja hivenaineita myös naisen jaksamiseen ja hyvinvointiin”, Rita kertoo.

Kaipaatko sinäkin lisäbuustia arkeen? Kokeile Menergy uutuustuotetta, lue lisää täältä!

Rita_Menergy2_new_package_1123_FI_NO_SE.jpg

Rita on aiemmin syönyt erikseen useaa eri vitamiinivalmistetta tukeakseen omaa hyvinvointiaan. MENERGY-valmisteen monipuolinen koostumus on korvannut aiemmat valmisteet, kätevästi yhdessä tabletissa.

Kokeile Menergy uutuustuotetta nyt tarjoushintaan, tilaa tästä!

“Jo kesällä kannattaa panostaa oikeisiin ravintolisiin, jotta niiden hyödystä ehtii nauttia syksyn kiireessä ja pimeydessä. Ravintolisälle täytyy antaa aikaa vaikuttaa. Huomasin itse parannuksen omissa energiatasoissani parin viikon käytön jälkeen ja tuntuu siltä, kuin arjessa olisi enemmän tunteja!”, Rita kehuu.

Rita kuitenkin muistuttaa, että hyvinvointia ei saa purkista - ravintolisää tulisi käyttää täydentämään terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa.

Menergy pohjoismaiselta valmistajalta

Menergy sisältää Ginseng- uutetta, joka lisää psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä. Ginsengin lisäksi Menergy sisältää suurimman osan tärkeistä päivittäisistä vitamiineista ja kivennäisaineista. Menergy-valmistetta voi käyttää myös kuuriluontoisesti erityisen stressaavien tai väsyttävien elämänvaiheiden aikana parantamaan jaksamista.

Päivän energiaboostaus! Nyt Menergy uutuustuote tarjoushintaan, lue lisää ja tilaa tästä!

Menergy-valmisteen tehon takana on tarkkaan valikoitu kokonaisuus vaikuttavia ainesosia. Menergy sisältää jopa 19 aktiivista ainesosaa, mm.

Ginseng antaa energiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana
Sinkki edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa
Magnesium, rauta, niasiini, riboflaviini sekä C- ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta

MENERGY - more energy!

Sisältää yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita sekä Ginseng-uutetta.

  • Antaa energiaa ja vähentää väsymystä
  • Vahvistaa vastustuskykyä
  • Edistää fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä