kalle palander.jpg

Kalle Palander löysi uutta vauhtia arkeensa monipuolisesta ravintolisästä

Kun Kalle havahtui kymmeniä kiloja nousseeseen painoonsa, hän päätti tilanteen muuttuvan nyt. Pienimuotoisen elämäntaparemontin lisäksi hän etsi apua lisäravinteista.

Tilaa MENERGY täältä

Ex-alppinisti Kalle Palander oli urheilu-uransa jälkeen uuden edessä. Lääkekaapista ei löytynytkään enää kymmeniä lisäravinnepurkkeja, eikä laihtumista täytynyt varoa. Uransa vuoksi Kalle seurasi vuosien ajan painoaan ja terveyttään lähes uskonnollisesti, eikä sopeutuminen arkeen ilman ammattiurheilua sujunut täysin kivuitta.

Kalle arvelee, että uran päätöksen jälkeen muutama vuosi meni helposti lihomatta, vaikka hän ei huolehtinut sen kummemmin omasta syömisestään tai käyttänyt lisäravinteita.

Muutoksen tarve selkeni Kallelle lopulta erään TV-esiintymisen myötä.

“Katsoin itseäni telkkarista, omaa turvonnutta naamaa Ylellä, kyllähän se otti päähän. Kun 40 vuotta tuli ikää täyteen, lihoin parikymmentä kiloa aika nopeasti. Vaimokin sanoi silloin, että tästä ei sovittu kun mentiin naimisiin”, Kalle naurahtaa.

Muutoksen tukena ginsengiä sisältävä valmiste

Kalle on sittemmin tehnyt elämäntaparemonttia jättämällä alkoholin kokonaan pois ja aloittamalla tarkkaan harkitun lisäravinteen käytön. Arkeen tuovat energiaa myös uudet harrastukset, padel ja tennis.

Kalle oli jo hetken aikaa seurannut lisäravinteiden valikoimaa, kunnes hän huomasi MENERGY-valmisteen. Monipuolisen MENERGY-valmisteen lupaukset energiatasojen nostamisesta herättivät Kallen kiinnostuksen, ja hän halusi testata erityisesti ginsengin vaikutusta.

MENERGY - more energy!

MENERGY on optimaalinen yhdistelmä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, sekä energiaa antavaa Ginseng-uutetta.

“Minulla on nyt ikää sen verran, että itsestään täytyy tosissaan alkaa pitää huolta. Oikean lisäravinteen valitseminen on osa sitä - MENERGY on helppo ja kokonaisvaltainen vitamiinivalmiste, jossa tulee plussana myös pirteyttä”, Kalle kuvailee.

Kalle Palander 2.jpg

“Vaikka painoa on lähtenyt, ei tämän ikäisenä voi enää repiä samalla tavalla urheillessa kuin aiemmin. MENERGY on minulla tukemassa myös tätä sporttailua”, Kalle kertoo.

Noin kuukauden käytön jälkeen Kalle kertoo huomaavansa jo eron.

“Virkeystaso on selkeästi parantunut, tuntuu että pää toimii. Arki on alkanut rullaamaan hyvin, vaikka se on toki monen asian summa. Eron huomaa  erityisesti aamulla siitä, että herätyskellon torkuttaminen on jäänyt pois. Ylipäätään aamuherätykset ja liikkeelle lähteminen tuntuu nykyään helpommalta, eikä sellaiselta taapertamiselta”, Kalle kuvailee.

Päivän energiaboostaus! Nyt MENERGY uutuustuote tarjoushintaan, tilaa tästä!

MENERGY on nopea ja helppo tapa lisätä energiaa arkeen, vaivattomasti ja tehokkaasti.

Kokeile sinäkin nyt tätä uutuustuotetta!

MENERGY - more energy!

Sisältää yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita sekä Ginseng-uutetta.

  • Antaa energiaa ja vähentää väsymystä
  • Vahvistaa vastustuskykyä
  • Edistää fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä